Így jelentkezhet szoptatási tanácsadásra, árak

Így jelentkezhet szoptatási tanácsadásra, árak

Lehetőségek 2024. január elsejétől érvényes árakkal: - Személyes tanácsadás a család otthonában Budapesten I-XIV. kerületben, valamint P...

2012. november 19., hétfő

Megújulás szülés után




Megújulás, mert arra sokszor szükségünk van!
Azt szeretem benne legjobban, hogy vegyes műfaj: szakácskönyv és életmód tanácsadás egyszerre, mégpedig egy speciális élethelyzetben: kisgyerekes, többgyerekes, szoptató anyáknak, aki erősek, egészségesek és szépek szeretnének maradni, és közben megszabadulni a fölös kilóktól.
127 kipróbált "fogyókúrás" receptet találsz a könyvben, húsmenteset, tejmenteset, reggelinek, uzsonnának, desszertnek valót, és olyanokat is, amelyektől állítólag nőni fog a tejmennyiség, ha szoptatsz. Az ételek elkészítéséhez nem szükséges cukrot, édesítőszert használni, kizárólag egészséges alapanyagokból készülnek, magas rosttartalmúak, sok nyers összetevőt tartalmaznak, vagyis olyanok, amelyektől hosszú időre jóllakhatsz, és nem emelik meg túl gyorsan a vércukorszintedet, miközben ellátnak a fontos és hasznos tápanyagokkal. Szinte valamennyi recept olyan, hogy a családod is vevő lesz rá, sőt, a szilárd ételekkel éppen ismerkedő babának is adhatsz a legtöbből. Mindenütt feltüntettem, hogy mennyi idős kortól adhatsz belőle a gyerekeknek, esetleg milyen módosításokkal. Receptjeim további előnye, hogy elkészítésük nem igényel sem komoly főzőtudományt, sem rengeteg időt. Egyszerűek, hatásosak és finomak. Ez a könyv egyébként a Kismama babakonyhájának http://bookline.hu/product/home.action?id=49926&type=22&_v=W_Ungvary_Renata_A_Kismama_babakonyhaja folytatása is egyben.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése